Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Plexiglas

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXIGLAS ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΣΜΑΛΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ σε κορδόνι τυρκουάζ και φυσικό από το οποίο κρέμεται Plexiglas μοτίφ, σμάλτο μοτίφ και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017 ένα κολιέ για να συνοδεύει κάθε σας εμφάνιση μαζί με το ασορτί βραχιόλι του...

K3071

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXIGLAS ΜΟΤΙΦ, ΠΕΡΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΑΤΙ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ σε κορδόνι με Plexiglas δαντέλα, πέρλα και ένα μάτι μοτίφ σε χρυσό χρώμα. Ένα μοναδικό σχέδιο σε δυο υπέροχα χρώματα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017. Συνδυάστε το με τα ασορτί σκουλαρίκια για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. ..

K3155

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXIGLASS ΜΑΤΙ ΚΑΙ SWAROVSKI ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Ένα κομψό χειροποίητο κολιέ σε εκρού κορδόνι με μικρές χρυσές χάντρες, Swarovski κρύσταλλο, Plexiglas μάτι, τυρκουάζ χάντρα στολισμένη με Swarovski στρας και χρυσό μεταλλικό μοτίφ. Από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017...

K3052A

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXIGLASS ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ

Μακρύ κολιέ σε κορδόνι με Plexiglas μοτίφ στολισμένο με μεταλλικό μοτίφ και Swarovski στρας. Ένα ιδιαίτερο κολιέ από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux με ασορτί σκουλαρίκια. ..

K3009

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXΙGLASS ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με Plexiglas μάτι μοτίφ στολισμένο με Swarovski στρας και φούντα. Ένα κολιέ σε καφέ και μπλε χρώμα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017. ..

K3237

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ PLEXIGLASS ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΟΤΙΦ

Μακρύ κολιέ σε αλυσίδα με στρογγυλό Plexiglas μοτίφ στολισμένο με Swarovski στρας. Ένα καλοκαιρινό σχέδιο της συλλογής Angelo Barreta Bijoux 2017 σε τρία υπέροχα χρώματα. ..

K3029

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΜΕ PLEXIGLAS ΜΟΤΙΦ, ΚΡΎΣΤΑΛΛΟ SWAROVSKI ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ένα μακρύ, καλοκαιρινό, χειροποίητο σκουλαρίκι με Plexiglas μοτίφ, κρύσταλλο Swarovski και χρυσές λεπτομέρειες σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Συνδυάστε το με το ασορτί κολιέ από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux. ..

S3082

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΑΙ PLEXIGLAS ΔΑΝΤΕΛΑ

Χειροποίητα σκουλαρίκια με κορδόνι και υπέροχη Plexiglas δαντέλα σε σχήμα σταγόνας, σε τρία άκρως καλοκαιρινά χρώματα! Ένα μοναδικό ζευγάρι σκουλαρίκια με ασορτί κολιέ από τη συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017 Summer Collection!..

S3155

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ PLEXIGLAS ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ

Ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με Plexiglas δαντέλα στολισμένη με Swarovski στρας σε κοραλλί και τυρκουάζ χρώμα από την Angelo Barreta Bijoux 2017 Collection. ..

S3420

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXIGLASS ΚΑΙ ΣΜΑΛΤΟ ΜΑΤΙ,SWAROVSKI ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Ένα κομψό χειροποίητο κολιέ σε εκρού κορδόνι με μικρές χρυσές χάντρες, Swarovski κρύσταλλο, Plexiglas και σμάλτο μάτι, τυρκουάζ χάντρα στολισμένη με Swarovski στρας και χρυσό μεταλλικό μοτίφ. Από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017...

K3052B

Support Question
Name:
* Email:
Submit Question