Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πολιτική Απορρήτου

  1. Ασφάλεια

 

Η ANGELO BARRETA BIJOUX Μ.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ-Γ.ΜΗΤΣΑΚΟΣ. ΟΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

Η ασφάλεια του ιστότοπου επιτυγχάνεται με τους εξής τρόπους: Αναγνώριση Πελάτη: Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς ο δικτυακός τόπος της ANGELO BARRETA BIJOUX Μ.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ-Γ.ΜΗΤΣΑΚΟΣ. ΟΕ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων: Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Αυτόματη Αποσύνδεση: Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ιστότοπου. Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall):Η πρόσβαση στο σύστημα της ANGELO BARRETA BIJOUX Μ.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ-Γ.ΜΗΤΣΑΚΟΣ. ΟΕ ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας. Κρυπτογράφηση: Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο δικτυακό τόπο, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και το σύστημά μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

 

 



 

  1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.angelobarreta.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων και τηλέφωνο. κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2472/1997 περί «Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και του Νόμου 3471/2006 περί «Προστασίας προσωπικών Δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες». Ο σχεδιασμός της παρούσας ιστοσελίδας επιτρέπει στον χρήστη να την επισκέπτεται χωρίς ν’ αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Η δήλωση προσωπικών στοιχείων του χρήστη είναι απαραίτητη μόνο αν επιθυμεί να προβεί σε παραγγελία προϊόντων ή να εγγραφεί ως μέλος του ANGELO BARRETA BIJOUX Μ.ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ-Γ.ΜΗΤΣΑΚΟΣ. ΟΕ  ή να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον υπεύθυνο λειτουργίας της. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων μας τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης του email μας στο παρακάτω σύνδεσμο. ang_bar@otenet.gr. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του ή διόρθωσης δεδομένων και πληροφοριών και τροποποίησης των ως άνω στοιχείων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Support Question
Name:
* Email:
Submit Question