Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μακριά κολιέ

Μακριά κολιέ

Μοναδικά χειροποίητα μακριά κολιέ, με κρύσταλλα Swarovski, ημιπολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια, χάντρες και φούντες σε αλυσίδα ή κορδόνι έτοιμα να ολοκληρώσουν κάθε σας εμφάνιση!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΔΙΣΕΙΡΑ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΌ ΣΜΑΛΤΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Χειροποίητο μακρύ δίσειρο κολιέ σε κορδόνι, με χρυσές χάντρες και στοιχεία από σμάλτο σε τρία υπέροχα χρώματα από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4023

ΔΙΣΕΙΡΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ SWAROVSKI

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με δύο σειρές κορδόνι, μεταλλικές χάντρες και υπέροχους κρυστάλλους Swarovski από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4041

ΔΙΣΕΙΡΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με αλυσίδα, ποταμίσια μαργαριτάρια, χρυσό φλουρί και φύλλο! Συνδυάστε το φίνο αυτό κολιέ με το ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια από τη καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4032

ΔΙΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ME ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με δύο σειρές κορδόνι και επιχρυσωμένες σταγόνες από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4374

ΔΙΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ SWAROVSKI

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με δύο σειρές κορδόνι, χρυσές μεταλλικές χάντρες, μεταλλικά μοτίφ σε σχήμα V και υπέροχους κρυστάλλους Swarovski από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! - Σε 4 υπέροχα χρώματα -..

LN4201

ΔΙΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΣΕΤ ΤΩΝ 3

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με δύο σειρές κορδόνι και μεταλλικές μπάρες από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4144

ΔΙΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με μεταλλικές και γυάλινες χάντρες, και χρυσά ψαράκια από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! - Ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια - ..

LN4202

ΜΑΚΡΥ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΕΠΑΡΓΥΡΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΗ

Χειροποίητο αντρικό μακρύ κολιέ με κορδόνι, επάργυρο κέρατο και ημιπολύτιμες χάντρες από Αιματίτη από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4377

ΜΑΚΡΥ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΕΠΑΡΓΥΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΤΗ

Χειροποίητο αντρικό μακρύ κολιέ με κορδόνι, επάργυρο σταυρό και ημιπολύτιμες χάντρες από Αιματίτη από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4378

ΜΑΚΡΥ ΔΙΣΕΙΡΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΚΕΡΑΤΟ ΑΠΌ ΣΜΑΛΤΟ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ σε δύο σειρές χρυσή αλυσίδα με χρυσό στρογγυλό μοτίφ και κέρατο με σμάλτο σε τρία χρώματα και ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια από τη συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! ..

LN4017

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΕ ΜΕ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΧΑΝΤΡΑ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ σε κορδόνι με τυρκουάζ συνθετική χάντρα, ποταμίσια μαργαριτάρια, γυάλινες χάντρες και χρυσά στοιχεία από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4029

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4312

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4313

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4359

ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ με από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

LN4273

Support Question
Name:
* Email:
Submit Question