Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κοντά Κολιέ

Μοναδικά χειροποίητα κοντά κολιέ, με κρύσταλλα Swarovski, ημιπολύτιμες πέτρες, μαργαριτάρια, χάντρες και φούντες σε αλυσίδα ή κορδόνι έτοιμα να ολοκληρώσουν κάθε σας εμφάνιση!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

KONTO ΚΟΛΙΕ ME ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Χειροποίητο κοντό κολιέ με γυάλινες χάντρες και ποταμίσια μαργαριτάρια από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! - Ασορτί βραχιόλι και σκουλαρίκια -..

SN4160

KONTO ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΑΝΑΡΙΧΗΤΗ, ΣΕΤ ΤΩΝ 4

Χειροποίητο κοντό κολιέ με πολλές σειρές κορδόνι και αναρριχητή σε τέσσερα υπέροχα χρώματα και ασορτί σκουλαρίκια από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Σετ των τεσσάρων τεμαχίων!..

SN4033

KONTO ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ SWAROVSKI

Χειροποίητο κοντό κολιέ με αλυσίδα, μεταλλικά στοιχεία σε σχήμα σταγόνα και κρύσταλλο Swarovski από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! - Ασορτί Σκουλαρίκια -..

SN4162

KONTO ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ

Χειροποίητο κοντό κολιέ με δερμάτινα κορδόνια και πεταλούδα διακοσμημένες με Swarovski στρας από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Ασορτί κολιέ, βραχιόλι και σκουλαρίκια...

SN4157

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ, ΣΕΤ ΤΩΝ 8

Δερμάτινο κοντό κολιέ με σμάλτο μάτι μοτίφ, κορδόνι σε καλοκαιρινές αποχρώσεις και μαγνητικό κούμπωμα σε χρυσό χρώμα. Ένα βραχιόλι με ασορτί κολιέ από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Σετ των 8 τεμαχίων...

SN4112

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ

Χειροποίητο κοντό δερμάτινο κολιέ με επίχρυσο αστερία στολισμένο με Swarovski στρας – σε δυο χρώματα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ασορτί σκουλαρίκια!..

SN4242

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΣΕΤ ΤΩΝ 6

Χειροποίητο δερμάτινο κολιέ με σμάλτο μάτι μοτίφ και επίχρυσο μαγνητικό κούμπωμα – φυσικό δέρμα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018! Σετ των έξι τεμαχίων!..

SN4139

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΣΕΤ ΤΩΝ 6

Χειροποίητο δερμάτινο κολιέ με σμάλτο μάτι μοτίφ και επίχρυσο μαγνητικό κούμπωμα – φυσικό δέρμα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018! Σετ των έξι τεμαχίων!..

SN4178

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χειροποίητο δερμάτινο κολιέ με σμάλτο μοτίφ στολισμένο με Swarovski στρας και χρυσές λεπτομέρειες – σε τέσσερα χρώματα - από τη συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Ασορτί σκουλαρίκια!..

SN4204

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΑΤΙ ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΣΕΤ ΤΩΝ 6

Χειροποίητο δερμάτινο κολιέ με στρογγυλό σμάλτο μάτι μοτίφ και επίχρυσο μαγνητικό κούμπωμα – φυσικό δέρμα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018! Σετ των έξι τεμαχίων!..

SN4111

ΚΟΝΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΜΟΤΙΦ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ, ΣΕΤ ΤΩΝ 5

Χειροποίητο κοντό κολιέ με δερμάτινα κορδόνια και επίχρυσο μοτίφ στολισμένο με σμάλτο μάτι και Swarovski στρας από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Σετ των πέντε τεμαχίων!..

SN4158

ΚΟΝΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΤΙΦ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ, ΣΕΤ ΤΩΝ 6

Χειροποίητο κοντό δερμάτινο κολιέ με σμάλτο μάτι μοτίφ και μαγνητικό κούμπωμα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Σετ των έξι τεμαχίων. Ασορτί βραχιόλια και σκουλαρίκια!..

SN4217

ΚΟΝΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΤΑΥΡΟ ΜΟΤΙΦ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ

Χειροποίητο κοντό κολιέ με δερμάτινα κορδόνια και ταύρο μοτίφ σε black nickel χρώμα στολισμένο με Swarovski στρας από την καλοκαιρινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018!..

SN4159

ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΜΕ ΠΛΕΞΗ, ΣΕΤ ΤΩΝ ΕΞΙ

Χειροποίητο κοντό κολιέ με επιχρυσωμένη άγκυρα μοτίφ και μακραμέ πλέξη σε χρώματα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Σετ των έξι! Ασορτί βραχιόλια...

SN4187

Support Question
Name:
* Email:
Submit Question