Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προσφορές

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΔΙΣΕΙΡΟ ΜΕ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ένα κομψό χειροποίητο δίσειρο βραχιόλι με ημιπολύτιμες χάντρες, γυάλινες χάντρες και μεταλλικά στοιχεία σε χρυσό χρώμα από τη συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017/18. Συνδυάστε τα με τα ασορτί σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ! ..

ΔΥΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ PLEXIGLAS, SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

Χειροποίητο δίσειρο μακρύ κολιέ σε αλυσίδα με μοτίφ μάτι Plexiglas, διακοσμημένο με Swarovski στράς και μαργαριτάρι από τη χειμερινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017/18! ..

ΔΥΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Χειροποίητο δίσειρο κολιέ με δύο σειρές αλυσίδα και υπέροχες γυάλινες χάντρες! Συνδυάστε το μοναδικό αυτό δίσειρο κολιέ με τα ασορτί σκουλαρίκια από τη χειμερινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017/18! ..

ΔΥΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ

Χειροποίητο μακρύ κολιέ σε δύο σειρές κορδόνι με γυάλινες χάντρες και μεταλλικό μοτίφ σε σχήμα καρδιάς, σε χρυσό και black nickel χρώμα από τη χειμερινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017/18! ..

ΔΥΣΕΙΡΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΕΤ ΤΩΝ 3

Χειροποίητο μακρύ κολιέ σε δύο σειρές κορδόνι και μισές καρδιές σε συνδυασμούς του χρυσού, του ροζ χρυσού και του black nickel από τη χειμερινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017/18! ..

ΔΥΣΕΙΡΟ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΧΑΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ SWAROVSKI

Χειροποίητο κοντό κολιέ σε δύο σειρές δερμάτινο κορδόνι με ελέφαντα από ημιπολύτιμη πέτρα Χαολίτη, διακοσμημένο με κρύσταλλο και στράς Swarovski από τη χειμερινή συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2017/18! ..

Support Question
Name:
* Email:
Submit Question