Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Βραχιόλια

Βραχιόλια

Μοναδικά χειροποίητα βραχιόλια με δέρμα, κορδόνι ή αλυσίδα με γυάλινες χάντρες, κρυστάλλους Swarovski, μαργαριτάρια, πέρλες και ημιπολύτιμους λίθους, είναι έτοιμα να αναδείξουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας!

Όλα τα βραχιόλια που χειροτεχνούμε με δέρμα διαθέτουν μαγνητικό κούμπωμα σε χρυσό χρώμα ενώ εκείνα που φτιάχνουμε με κορδόνι διαθέτουν πλέξη μακραμέ για να αυξομειώνονται και να εφαρμόζουν υπέροχα σε κάθε χέρι!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΒΡΑΧΙΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑ

Χειροποίητο βραχιόλι με γυάλινες χάντρες και φούντα – σε έξι χρώματα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ασορτί σκουλαρίκια!..

B4317

ΒΡΑΧΙΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΧΑΝΤΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑ

Χειροποίητο βραχιόλι με γυάλινες χάντρες, χάντρα στολισμένη με στρας και λευκή φούντα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!..

B4271

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ, ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ ΜΟΤΙΦ, ΣΕΤ ΤΩΝ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

Ένα καλοκαιρινό βραχιόλι με γυάλινες χάντρες, αστερία και ψάρι μοτίφ στολισμένο με Swarovski στρας από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Συνδυάστε το με τα ασορτί σκουλαρίκια και κολιέ! Σετ των 6 τεμαχίων...

B4089

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΑΚΡΑΜΕ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Ένα χειροποίητο μακραμέ βραχιόλι με γυάλινες χάντρες και κυκλικό μοτίφ στολισμένο με Swarovski στρας. Ένα μοναδικό βραχιόλι από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018 με ασορτί κολιέ...

B4010

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ SWAROVSKI ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Χειροποίητο βραχιόλι με γυάλινες χάντρες και Swarovski κρύσταλλα – σε έξι χρώματα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. ..

B4314

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ

Χειροποίητο βραχιόλι με χρυσές μεταλλικές ροδέλες στολισμένες με Swarovski στρας και μαγνητικό κούμπωμα σε δυο χρώματα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ανακαλύψτε τα ασορτί σκουλαρίκια και κολιέ του σετ!..

B4037

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ SWAROVSKI ΧΑΝΤΡΕΣ KAI ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Ένα εντυπωσιακό βραχιόλι με γυάλινες χάντρες σε μπλε χρώμα και χάντρες από κρύσταλλα Swarovski από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Συνδυάστε τα με ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!..

B4022

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ SWAROVSKI ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Χειροποίητο βραχιόλι με Swarovski χάντρες και αλυσίδες – σε εννιά - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ασορτί σκουλαρίκια !..

B4257

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ SWAROVSKI ΧΑΝΤΡΕΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ

Χειροποίητο βραχιόλι με Swarovski χάντρες, ποταμίσια μαργαριτάρια και επίχρυσο μαγνητικό κούμπωμα – σε έξι χρώματα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018...

B4354

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΓΥΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χειροποίητο μακραμέ βραχιόλι με γυάλινες χάντρες και επάργυρες λεπτομέρειες – σε τρία χρώματα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018...

B4416

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χειροποίητο μακραμέ βραχιόλι με γυάλινες χάντρες και επίχρυσες λεπτομέρειες – σε τρία χρώματα - από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018...

B4415

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΜΑΛΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΤΙΦ, ΣΕΤ ΤΩΝ 6

Xχειροποίητο βραχιόλια με γυάλινες χάντρες και σμάλτο μάτι μοτίφ από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Σετ των έξι τεμαχίων...

B4353

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ

Χειροποίητο βραχιόλι με επάργυρες μεταλλικές σταγόνες μοτίφ, γυάλινες χάντρες και Swarovski στρας από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux 2018! Ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!..

B4208

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΦΙΛΙΓΚΡΙ, SWAROVSKI ΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ

Χειροποίητο βραχιόλι με κορδόνια, επίχρυσο στρογγυλό φιλιγκρί στολισμένο με Swarovski στρας και μαγνητικό κούμπωμα από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ασορτί κολιέ και σκουλαρίκια!..

B4245

ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΑΟΛΙΤΗ, ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΑ

Χειροποίητο βραχιόλι με γυάλινες χάντρες, ημιπολύτιμες χάντρες Χαολίτη σε σχήμα σταγόνας και ποταμίσια μαργαριτάρια από την συλλογή Angelo Barreta Bijoux καλοκαίρι 2018. Ασορτί κολιέ!..

B4308

Support Question
Name:
* Email:
Submit Question